color hair

Сайт, посветен на багрила и бои за коса


Color Hair :

Обърнете внимание на красотата с помощта на цветове за високо качество на косата. Не всички марки правят косата ви красива и здрава. Изберете от големите компании на сайта на този, който произвежда цвета, който ви подхожда и да изпитате разликата. Продуктите тук са тествани и гарантирани. Цветът на косата е да се даде на боята на косата някакъв вид цвят, различен от този, предоставен от естествения меланина. Има различни видове цвят на косата. Можем да разграничим тези растения, метални и най-накрая временните синтетични. Генеричният термин боя се отнася главно до синтетичните. Зеленчукови багрила: Тук терминът боя се използва неправилно. Всъщност тези вещества не са в състояние да оцветят цялата коса по еднакъв начин, а просто да предоставят цветни отражения. Цвят на косата зеленчукови багрила се извличат от растения, са малко алергични и/или дразнещи, но имат ограничен диапазон от цветове. След като се прилага, те се свързват с косата със слаби връзки с водород, за които цветът има съпротива, предоставени временно и не постоянно. Къна е цвят на косата растение вещество, което може да даде на тъмната коса червеникаво-оранжево с медни нюанси, докато Руси или леки отражения произвежда червено-морков. Друго растение вещество е Azulene, който се извлича от лайка чрез пресоване на цъфтящи върхове. Azulene е цвят на косата високозапалки за Рус или светлина. Третото вещество растително боядисване е индиго, който се екстрахира чрез накисване от растения, принадлежащи към семейството на индиго. Индиго сам дава син цвят; Защо го използвате в комбинация с къна, за да дадете на косата кафяво-червен рефлекс. Молекулата, отговорна за синия цвят на косата, е индикация, която от своя страна произхожда индоксил чрез хидролиза, която ще се окисли, за да се образува индиго. Постепенно или метално багрилни бои. Тези багрила придават на косата желания цвят в много постепенно, така че са необходими многократни приложения. Постепенните багрила се състоят главно от метални соли, способни да образуват метални оксиди, или да реагират със сяра-съдържащи съединения (с произход метални сулфиди), като кератин, цистин и цистеин. Въпросните соли са оловен ацетат и соли от Бисмут, мед, никел, кобалт или манган. Типът на формулацията е този на оловен ацетат във воден разтвор на глицерин; Той представя поредица от характеристики: той работи много бавно, за да даде желания цвят; Акцентира върху цвета на тъмната коса; Добавянето на оловен ацетат може да се използва сребърен нитрат (AgNO3), който се използва само в продукти за мигли и вежди. Максималната концентрация е 4%. Това вещество придава черен цвят на ярка светлина, защото в контакт с него сребърният нитрат произхожда от чисто сребро. Сребърен нитрат има някаква токсичност за хората; Всъщност, продуктът е маркиран може да бъде вреден, да се съхранява далеч от очите.

Encyclopedic hair website


Фризьорите се грижат за здравето на косата в козметични и естетически салони, със стил прически за модни снимки и продажба на продукти за грижа за косата.

Свързани теми

Лексикон на фризьори

Color Hair, фризьори, коса, здраве, салони за красота, модни снимки за коса, прически, естетика, продажба, грижа за оплешивяване, Color Hair, падане на косата, оцветяване, слънчеви щрихи, балайти, роботи, шатуш, Дея-Ву, Color Hair, Продажба на продукти за коса, продажба на Фризьорски продукти, продажба на Фризьорски изделия, продажба на сешоари за коса, продажба на коса за изправяне, продажба на подстригване ножици, продажба на косата регресващи грижи, продажба на падане-доказателство грижи коса, продажба на керастаза, Color Hair, продажба протоплазмин, продажба на клечки, продажба на арганово масло, продажба на марокармасло, продажба на фолукс парлукс, продажба на четки за коса, продажба на дървени гребени, продажба на дрехи за фризьори, продажба на боя за косата, Color Hair, продажба на специални шампоани за коса, продажба на Фризьорски мебели, продажба на курсове за фризьорски програми, бизнес, най-добра цена, изходни продукти

X

privacy