color hair

Stranica posvećena boje i boje za kosu


Color Hair :

Obratite pozornost na ljepotu pomoću boja za visoku kvalitetu kose. Nisu sve marke čine svoju kosu lijepa i zdrava. Odaberite od velikih tvrtki na web stranici onu koja proizvodi boju koja vam odgovara i doživite razliku. Proizvodi ovdje su svi testirani i zajamčeno. Boja kose je dati boju kose neku vrstu boje, osim što je dodijeljena prirodnom Melaninom. Postoje različite vrste boja kose. Možemo razlikovati te biljke, metalne, i na kraju privremene sintetičke. Generički pojam boja se uglavnom odnosi na sintetičke one. Povrće boje: ovdje pojam boja se koristi nepravilno. U stvari, te tvari nisu u mogućnosti da boje cijelu kosu na ujednačen način, ali samo dati boje refleksije. Boja kose biljni boje su izvađeni iz biljaka, su malo alergijski i/ili iritantan, ali imaju ograničen raspon boja. Nakon primjene, vežu se za kosu s slabim vezama na vodik, za koji je boja ima otpor dodjeljuje privremeno i ne trajno. Kana je biljka boje kose koja može dati tamnu kosu crvenkasto-narančasta s bakrenim nijansama, dok je plavuša ili svjetlo refleksije proizvodi crvenu mrkvu. Druga biljka tvar je Azulene, koji je izvađen iz kamilice putem pritiska cvjetanja vrhova. Azulene je boja kose Alati za isticanje za plavu ili svjetlost. Treća tvar biljna boja je indigo, koji se ekstrahira maceracijom od biljaka koje pripadaju obitelji Indigo. Indigo po sebi daje plavu boju; Zašto ga koristiti u kombinaciji s Kane kako bi se dati kosu smeđe-crveni refleks. Molekula odgovorna za plavu boju kose je indican, koji zauzvrat potječe indoksil hidrolizom, koji će biti oksiiziran za formiranje Indigo. Postupno ili metalik boje. Ove boje dati kosu željenu boju u vrlo postupnom, tako ponavljaju aplikacije su potrebne. Postupni boje se uglavnom sastoje od metalnih soli sposobnih za formiranje metalnih oksida, ili reagirati s tvari koje sadrže sumporni spojevi (podrijetlom od metalnih sulfata), kao što su keratin, cistin i cistein. Soli u pitanju su olovo acetat i soli od Bismuth, bakar, nikal, kobalt ili mangan. Tip formulacije boja je da od olova acetat u vodenoj otopini glicerina; Ona predstavlja niz karakteristika: on radi vrlo sporo dati željenu boju; Naglašava boju tamne kose; Dodavanje olova acetata može se koristiti srebrni nitrat (AgNO3), koji se koristi samo u proizvodima za trepavice i obrve. Maksimalna koncentracija je 4%. Ova tvar daje crnu boju jakom svjetlu, jer u dodiru s njim srebrni nitrat potječe od čistog srebra. Srebrni nitrat ima neke toksičnosti za ljude; Zapravo, proizvod je označen može biti štetan, držati daleko od očiju.

Encyclopedic hair website


Hairdressers brinuti o zdravlju kose u ljepoti i estetskim salonima, sa stilom frizure za modne-kosu fotografije i prodaju proizvoda za njegu kose.

Srodne teme

Frizeri leksikon

Color Hair, Hairdressers, kosa, zdravlje, kozmetički saloni, frizura modne fotografije, frizura, estetika, prodaja, ćelavost skrb, Color Hair, kosa pada, bojanje, sunčeve zrake, balayages, meches, shatush, deja-vu, Color Hair, Prodaja kose proizvodi, prodaja frizerski proizvodi, prodaja frizerske predmete, prodaje sušilice za kosu, prodaje kose ravnanje, prodaje šišanje škare, prodaju kosu regeneratora, prodaje pad-otporan njegu kosa, kerastaza prodaja, Color Hair, prodaja protoplazmina, prodaje perike, prodaje Arganovo ulje, prodaje marokanulje, prodaje phonlux Parlux, prodaje kose četke, prodaje drvene češljevi, prodaje odjeću za frizera, prodaju bojanje kose, Color Hair, prodaje specijalne frizure, prodaja frizerski namještaj, prodaja frizerski tečajevi, posao, najbolja cijena, Outlet proizvodi za kosu

X

privacy