color hair

A festékfestékek és hajfestékek szentelt oldala


Color Hair :

Kérje a szépség színek segítségével a jó minőségű haj. Nem minden márka teszi a hajad szép és egészséges. Válasszon a nagy cégek a honlapon az egyik, hogy állítja elő a színt, hogy Önnek és megtapasztalják a különbséget. A termékek itt minden tesztelt és garantált. A haj színe, hogy a hajfestékek bizonyos típusú szín, kivéve, hogy a által biztosított természetes melanin. Különböző típusú hajszín. Meg tudjuk különböztetni ezeket a növényeket, fém is, és végül az ideiglenes szintetikus is. Az általános kifejezés festék főleg utal szintetikus is. Növényi színezékek: itt a kifejezés festék használják helytelenül. Tény, hogy ezek az anyagok nem képesek az egész hajat egységes módon, hanem csupán színes gondolatokkal ruházzák fel. Hajszín növényi színezékek kivont növények, kevés allergén és/vagy irritáló, de korlátozott színskála. Egyszer alkalmazott, hogy kötődnek a hajat gyenge kötvények hidrogén, amely a szín ellenállása ruházott ideiglenes és nem állandó. Henna egy hajszín növényi anyag, amely megadja a Sötét haja vöröses-narancs, réz színárnyalatok, míg a szőke vagy könnyű gondolatokkal termel piros-sárgarépa. Egy másik növényi anyag azulén, amely kivont Kamilla keresztül nyomja meg a virágzás felsők. Azulén a haja színe highöngyújtót a szőke vagy könnyű. A harmadik anyag növényi festék az Indigo, amelyet kivont kivonatolását növények családjába tartozó indigó. Indigó önmagában ad egy kék színű; Miért használja együtt Henna annak érdekében, hogy a haj egy barnás-vörös reflex. A molekula felelős a kék haja színe a indican, ami viszont származik indoxil hidrolízis, amelyet oxidálódik alkotnak az indigó. Fokozatos vagy fémes színezékek. Ezek a színezékek a kívánt színt egy nagyon fokozatos, így ismételt kérelmek szükségesek. A fokozatos színezékek elsősorban fém-oxidok képződéséhez alkalmas fémsókból készülnek, vagy kén-tartalmú vegyületekkel (fém-szulfidok) reagálnak, mint például a keratin, cisztin és cisztein. A szóban forgó sók ólom-acetát, valamint bizmut-, réz-, nikkel-, kobalt-vagy mangán-sók. A festék-összetétel típus az ólom-acetát, vizes oldatban glicerin; egy sor jellemzőt mutat be: nagyon lassan működik, hogy a kívánt színt adja; Kiemeli a sötét haj színét; Hozzáadása ólom-acetát használható ezüst-nitrát (AgNO3), amely csak a termékekben használt szempillák és szemöldök. A maximális koncentráció 4%. Ez az anyag ad egy fekete szín erős fény, mert a kapcsolatot, hogy az ezüst-nitrát származik, tiszta ezüst. Az ezüst-nitrátnak van némi toxicitása az emberre; Tény, hogy a termék jelölt káros lehet, tartsa távol a szemét.

Encyclopedic hair website


Fodrászok, hogy vigyázzon az egészségügyi haj a szépség és az esztétikai szalonokban, a stílus frizurát a divat-haj fotók és értékesítése hajápolási termékek.

Kapcsolódó témakörök

Fodrászok lexikonja

Color Hair, fodrászok, haj, egészség, szépségszalonok, haj divat fotók, frizurák, esztétika, eladás, kopaszság ellátás, Color Hair, haj alá, színezés, Sunstroke, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Color Hair, Hajápolási termékek eladása, fodrászati termékek értékesítése, fodrászati cikkek értékesítése, hajszárító értékesítése, hajkiegyenesítők eladása, fodrász olló értékesítése, haj regrowth-eladás, eladás, zuhanásbiztos ápolás haj, Color Hair, kerastase értékesítés, eladó protoplasmine, értékesítési parókák, eladási argán olaj, értékesítés moroccanoil, értékesítési phonlux parlux, értékesítési hajkefék, értékesítési fa fésű, értékesítési ruházat a fodrászok, Color Hair, értékesítési hajfestékek, különleges hajsamponok eladása, Fodrászati berendezések értékesítése, fodrászati tanfolyamok, üzlet, legjobb ár, kilépő haj termékek értékesítése

X

privacy