color hair

Laman khas untuk pewarna dan pewarna rambut


Color Hair :

Beri perhatian kepada Kecantikan menggunakan warna untuk rambut berkualiti tinggi. Tidak semua jenama membuat rambut anda cantik dan sihat. Pilih daripada syarikat besar di laman web yang menghasilkan warna yang sesuai dengan anda dan mengalami perbezaan. Produk di sini semua diuji dan dijamin. Warna rambut adalah untuk memberi pewarna rambut beberapa jenis warna, selain yang diberikan oleh melanin semulajadi. Terdapat pelbagai jenis warna rambut. Kita boleh membezakan tumbuhan, yang logam, dan akhirnya yang sintetik sementara. Pewarna istilah generik terutamanya merujuk kepada yang sintetik. Pewarna sayur: di sini pewarna istilah digunakan secara tidak betul. Malah, bahan ini tidak mampu untuk mewarna keseluruhan rambut dengan cara yang seragam, tetapi hanya memberi pantulan berwarna. Warna rambut sayur-pewarna yang diekstrak dari tumbuhan, alahan sedikit dan/atau merengsa tetapi mempunyai pelbagai warna yang terhad. Setelah digunakan, mereka mengikat ke rambut dengan bon lemah kepada hidrogen, yang warna mempunyai rintangan yang diberikan sementara dan tidak kekal. Henna adalah bahan loji warna rambut yang boleh memberikan rambut gelap reddish-oren dengan tembaga corak warna, manakala yang watak atau refleksi cahaya menghasilkan Red-lobak merah. Satu lagi bahan tumbuhan adalah Azulene, yang diekstrak dari Chamomile melalui menekan puncak berbunga. Azulene adalah warna rambut highlighters untuk watak atau cahaya. Pewarna sayuran bahan ketiga adalah Indigo, yang diekstrak oleh maceration dari tumbuhan kepunyaan keluarga Indigo. Indigo dengan sendirinya memberi warna biru; mengapa anda menggunakannya dalam kombinasi dengan Henna untuk memberi rambut kehitaman-merah. Molekul yang bertanggungjawab untuk warna rambut biru adalah indican, yang pada gilirannya berasal indoxyl oleh hydrolisis, yang akan teroksida untuk membentuk Indigo. Pewarna secara beransur-ansur atau logam. Pewarna ini memberikan rambut warna yang dikehendaki dengan sangat beransur-ansur, jadi berulang permohonan adalah perlu. Pewarna secara beransur-ansur adalah terutamanya terdiri daripada garam logam yang mampu membentuk oksida logam, atau bertindak balas dengan sebatian sulfur yang mengandungi (sulfur logam yang berasal), seperti keratin, cystine dan cysteine. Garam dalam soalan adalah membawa acetate dan garam bismuth, tembaga, nikel, kobalt atau mangangan. Jenis formulasi pewarna adalah bahawa yang membawa acetate dalam penyelesaian akueus glycerin; Ia membentangkan beberapa ciri: dia bekerja dengan perlahan-lahan untuk memberi warna yang diingini; Accentuates warna rambut gelap; Penambahan acetate utama boleh digunakan Perak nitrat (AgNO3), yang hanya digunakan dalam produk untuk bulu mata dan kening. Kepekatan maksimum ialah 4%. Bahan ini memberikan warna hitam untuk cahaya cerah, kerana dalam hubungan dengan Perak nitrat berasal Perak tulen. Nitrat Perak mempunyai beberapa keracunan kepada manusia; Malah, produk yang ditandakan boleh membahayakan, menjauhkan diri dari mata.

Encyclopedic hair website


Pendandan rambut menjaga kesihatan rambut di salon kecantikan dan estetik, dengan gaya rambut yang bergaya untuk foto rambut fesyen dan penjualan produk penjagaan rambut.

Topik berkaitan

Ikon lexpendandan rambut

Color Hair, pendandan rambut, rambut, Kesihatan, Salun Kecantikan, foto fesyen rambut, gaya rambut, estetika, jualan, botak penjagaan, Color Hair, rambut jatuh, pewarna, tompok matahari, balayages, meches, berkecai ush, Deja-Vu, Color Hair, Menjual produk rambut, menjual rambut produk, menjual barangan rambut, menjual pengering rambut, menjual straighteners rambut, menjual Gunting Rambut Gunting, menjual penjagaan pertumbuhan semula rambut, menjual penjagaan bukti jatuh rambut, jualan kerastase, Color Hair, jualan protoplasmine, menjual wigs, menjual minyak argan, menjual moroccanoil, menjual phonlux parlux, menjual berus rambut, menjual Combs kayu, menjual pakaian untuk pendandan rambut, menjual pewarna rambut, Color Hair, menjual syampu rambut khas, menjual perabot rambut, menjual kursus rambut, perniagaan, harga terbaik, produk rambut kedai

X

privacy