color hair

Site dedikert til fargestoffer og hår fargestoffer


Color Hair :

Be om oppmerksomhet til skjønnhet ved hjelp av farger for høy kvalitet hår. Ikke alle merker gjør håret ditt vakkert og sunt. Velg fra de store selskapene på nettsiden den som produserer fargen som passer deg og oppleve forskjellen. Produktene her er testet og garantert. Hårfarge er å gi håret fargestoffer noen type farge, annet enn det som er gitt av den naturlige melanin. Det finnes ulike typer hår farge. Vi kan skille disse plantene, metall seg, og til slutt den midlertidige syntetiske seg. Den generiske begrepet fargestoff er i hovedsak refererer til syntetiske seg. Vegetabilske fargestoffer: her begrepet fargestoff brukes feil. Faktisk er disse stoffene ikke er i stand til å fargelegge hele håret på en enhetlig måte, men bare tildele fargede refleksjoner. Hårfarge vegetabilske fargestoffer er Hentet fra planter, er lite allergifremkallende og/eller irriterende, men har et begrenset utvalg av farger. Når anvendt, binder de til håret med svake bånd til hydrogen, som fargen har en motstand overdratt midlertidig og ikke permanent. Henna er et hår farge plante stoff som kan gi det mørke håret en rødlig-oransje med kobber fargetoner, mens den blonde eller lys refleksjoner produserer rød-gulrot. En annen plante stoffet er Azulene, som er Hentet fra kamille via pressing av blomstrende topper. Azulene er en hårfarge merkepenner for blond eller lys. Det tredje stoffet vegetabilske fargestoff er Indigo, som er hentet av maserasjon fra planter som tilhører familien til Indigo. Indigo i seg selv gir en blå farge; Hvorfor du bruker den i kombinasjon med henna for å gi håret en brun-rød refleks. Molekylet ansvarlig for den blå hårfarge er indican, som igjen stammer indoxyl av hydrolyse, som vil bli oksidert å danne Indigo. Gradvis eller metalliske fargestoffer. Disse fargestoffer gi håret ønsket farge i en svært gradvis, så gjentatte søknader er nødvendig. Den gradvise fargestoffer er i hovedsak sammensatt av metall salter i stand til å danne metalloksider, eller reagere med svovel-inneholdende forbindelser (opprinnelig metall sulfider), for eksempel keratin, cystin og cystein. De salter i spørsmålet er bly acetate og salter av Vismut, kobber, nikkel, kobolt eller mangan. Den fargestoff formulering typen er at av bly acetate i vandig løsning av glyserin; den presenterer en rekke egenskaper: han arbeider veldig langsomt for å gi den ønskede farge; Fremhever fargen på mørkt hår; Tillegg av bly acetate kan brukes sølv nitrat (AgNO3), som bare brukes i produkter for øyevipper og øyenbryn. Maksimal konsentrasjon er 4%. Dette stoffet gir en svart farge til sterkt lys, fordi i kontakt med den sølv nitrat stammer rent sølv. Silver nitrat har noen toksisitet for mennesker; Faktisk er produktet merket kan være skadelig, holde seg borte fra øynene.

Encyclopedic hair website


Frisører ta vare på helsen til håret i skjønnhet og estetiske salonger, med stil frisyrer for mote-hår bilder og salg av hårpleieprodukter.

Beslektede emner

Frisører ' leksikon

Color Hair, frisører, hår, helse, skjønnhetssalonger, hår mote bilder, frisyrer, estetikk, salg, skallethet omsorg, Color Hair, hår fall, coloring, sunstrokes, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Color Hair, Globelife, fiera parrucchieri, marche prodotti capelli, settore parrucchieri, aziende tinture capelli, produttori prodotti professionali parrucchieri, fabbrica linee prodotti conto terzi, private label, accessori capelli, Color Hair, rivenditori prodotti parrucchieri, grossisti venditori prodotti per capelli, concessionari prodotti per parrucchieri, agenti parrucchieri, saloni di bellezza, ricerche di mercato nel settore della moda capelli, attrezzature per parrucchieri, infoltimento capelli, informazioni capelli, Color Hair, notizie prodotti parrucchieri, arredamento negozi di acconciatura, import export, forniture parrucchieri

X

privacy