color hair

Stran posvečena barvila in barvila za lase


Color Hair :

Prosite pozornost na lepoto z barvami za visoko kakovostne lase. Vse znamke ne naredijo lepih in zdravih las. Izbirate lahko med velikimi podjetji na spletni strani tisti, ki proizvaja barvo, ki vam ustreza in izkušnje razliko. Tukaj so vsi testirani in zagotovljeni izdelki. Barva las je, da bi barvanje las neke vrste barve, razen tiste, ki jih daje naravni melanin. Obstajajo različne vrste barv las. Lahko ločimo tiste rastline, kovinske in končno začasne sintetične. Generično izraz barvanje se v glavnem nanaša na sintetične narave. Rastlinska barvila: tukaj se izraz barvanje uporablja nepravilno. V bistvu, te snovi ne morejo barvati cele lase na enoten način, ampak le daje barvne refleksije. Barva las zelenjave barve so pridobljeni iz rastlin, so malo alergene in/ali draži, vendar imajo omejeno paleto barv. Ko se uporabljajo, se vežejo na lase s šibkimi obveznic na vodik, za katere je barva odpornost podeljena začasno in ne trajno. Henna je barva las rastlinske snovi, ki lahko dajo temne lase rdečkasto-oranžna z bakrovim hues, medtem ko blond ali svetlobe odsevov proizvaja rdeče-korenje. Druga rastlinska snov je Azulene, ki se pridobiva iz kamilice s pritiskom cvetenja vrhovi. Azulene je barva za lase označevalci za blond ali svetlo. Tretja snov rastlinskega barvila je indigo, ki se pridobiva z maceracijo iz rastlin, ki pripadajo družini Indigo. Indigo sama po sebi daje modro barvo; zakaj ga uporabljate v kombinaciji s Kane, da bi lase rjavkasto-rdeči refleks. Molekula, odgovorna za modro barvo las je indican, ki pa izvira indoksil s hidrolizo, ki bo oksidira v obliki Indigo. Postopne ali kovinske barve. Te barve dajejo lasje želeno barvo v zelo postopnem, tako ponavljajoče se aplikacije so potrebne. Postopne barve so sestavljene pretežno iz kovinskih soli, ki lahko tvorijo kovinske okside, ali reagirajo z žveplovimi spojinami (s poreklom iz kovinskih sulfidov), kot so keratin, cistin in cistein. Zadevne soli so svinec acetat in soli bizmuta, bakra, niklja, kobalta ali mangana. Tip formulacije barvila je, da svinca acetata v vodni raztopini glicinijev; predstavlja vrsto značilnosti: zelo počasi dela, da bi želeno barvo; Poudari barvo temne lase; Dodatek svinčevega acetata se lahko uporablja srebrovega nitrata (AgNO3), ki se uporablja samo v proizvodih za trepalnice in obrvi. Najvišja koncentracija je 4%. Ta snov daje črno barvo na svetlo svetlobo, saj v stiku z njo srebrni nitrat izvira čistega srebra. Srebrni nitrat ima nekaj toksičnosti za ljudi; V bistvu, izdelek je označena lahko škodljiva, hraniti proč od oči.

Encyclopedic hair website


Frizerji skrbijo za zdravje las v lepotnih in estetskih salonih, s slogi pričeske za fotografije mode-las in prodajo izdelkov za nego las.

Sorodne teme

Leksikon za frizerje

Color Hair, frizerji, lasje, zdravje, kozmetični saloni, lasje modne fotografije, pričeske, estetika, prodaja, Ćelavost, Color Hair, padec las, barvanje, sunstrokes, balayages, meches, shatush, deja-vu, Color Hair, Prodaja izdelkov za lase, prodaja Frizerstvo izdelkov, prodaja Frizerstvo predmetov, prodaja sušilniki za lase, prodaja las straighteners, prodaja striženje škarje, prodaja las dlak nego, prodaja padec-Proof Care Hair, KERASTASE prodaja, Color Hair, prodaja protoplasmine, prodaja lasulje, prodaja arganovim oljem, prodaja moroccanoil, prodaja phonlux Parlux, prodaja hairščetke, prodaja lesene glavniki, prodaja oblačila za frizerji, prodaja barvanje las, Color Hair, prodaja posebne šamponi za lase, prodaja frizersko pohištvo, prodaja frizerski tečaji, poslovni, najboljša cena, izdelki iz vtičnice za lase

X

privacy