color hair

Webbplats tillägnad färgämnen och hårfärgningsmedel


Color Hair :

Ställ uppmärksamheten på skönheten med hjälp av färger för hög kvalitet hår. Inte alla märken gör ditt hår vackert och hälsosamt. Välj från de stora företagen på webbplatsen den som producerar den färg som passar dig och uppleva skillnaden. Produkterna här är alla testade och garanterade. Hårfärgen är att ge hårfärgningsmedel någon typ av färg, annat än det som ges av den naturliga melanin. Det finns olika typer av hårfärg. Vi kan skilja dessa växter, metall sådana, och slutligen de temporära syntetiska sådana. Den generiska termen färgämne är främst avser syntetiska sådana. Vegetabiliska färgämnen: här termen färgämne används felaktigt. Faktum är att dessa ämnen inte kan färga hela håret på ett enhetligt sätt, utan bara ge färgade reflektioner. Hårfärg vegetabiliska färgämnen utvinns ur växter, är lite allergiframkallande och/eller irriterande men har ett begränsat utbud av färger. När de appliceras, binder de till håret med svaga bindningar till väte, för vilka färgen har ett motstånd tilldelas tillfälligt och inte permanent. Henna är en hårfärg växt ämne som kan ge mörkt hår en rödaktig-orange med koppar nyanser, medan de blonda eller ljusa reflektioner producerar röd-morot. En annan växt substans är Azulene, som utvinns ur kamomill via pressning av blommande toppar. Azulene är en hårfärgad hightändare för blont eller ljus. Den tredje substansen vegetabiliska färgämnen är Indigo, som utvinns genom maceration från växter som tillhör familjen av Indigo. Indigo av sig själv ger en blå färg; Varför du använder det i kombination med Henna för att ge håret en brun-röd reflex. Molekylen som ansvarar för den blå hårfärg är indikan, som i sin tur härstammar indoxylmolekyl av hydrolys, som kommer att oxideras för att bilda Indigo. Gradvisa eller metalliska färgämnen. Dessa färgämnen ger håret önskad färg i en mycket gradvis, så upprepade ansökningar är nödvändiga. De gradvisa färgämnena består huvudsakligen av metallsalter som kan bilda metalloxider eller reagera med svavelinnehållande föreningar (med ursprung i metallsulfider), såsom keratin, cystin och cystein. Salterna i fråga är blyacetat och salter av vismut, koppar, nickel, kobolt eller mangan. Färgen formulering typ är att bly acetat i vattenlösning av glycerin; den presenterar en radegenskaper: han arbetar mycket långsamt för att ge önskad färg; Accentuerar färgen på mörkt hår; Tillsats av blyacetat kan användas silvernitrat (AgNO3), som endast används i produkter för ögonfransar och ögonbryn. Den maximala koncentrationen är 4%. Detta ämne ger en svart färg till starkt ljus, eftersom i kontakt med det silvernitrat härstammar rent silver. Silver nitrat har viss toxicitet för människor; I själva verket, produkten är märkt kan vara skadligt, hålla sig borta från ögonen.

Encyclopedic hair website


Frisörer tar hand om hälsan hos hår i skönhet och estetiska salonger, med stil frisyrer för Mode-hår bilder och försäljning av hårvårdsprodukter.

Närliggande ämnen

Frisörer lexikon

Color Hair, Frisörer, hår, hälsa, Skönhetssalonger, hår modebilder, frisyrer, estetik, försäljning, skallighet vård, Color Hair, hår falla, färgning, sol streck, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Color Hair, Säljer hårprodukter, säljer frisörprodukter, säljer Frisör artiklar, säljer hårtorkar, säljer hår plattång, säljer frisyr sax, säljer hår återväxt vård, sälja fall-proof vård hår, Kerastase försäljning, Color Hair, försäljning protoplasmine, säljer peruker, säljer arganolja, säljer Moroccanoil, säljer phonlux Parlux, säljer hårborstar, säljer trä kammar, säljer kläder för frisörer, säljer hårfärgningsmedel, Color Hair, säljer speciella hårschampo, säljer Frisör möbler, säljer Frisör kurser, företag, bästa pris, utlopp hårprodukter

X

privacy